تلفن تماس : 09023011132
شرکت اتوماسیون صنعتی فریان | تامین تجهیزات ابزاردقیق

شرکت اتوماسیون صنعتی فریان | تامین تجهیزات ابزاردقیق

شرکت اتوماسیون صنعتی در تهران و سراسر ایران، تامین و فروش تجهیزات ابزار دقیق، راه اندازی خط تولید ، برنامه نویسی ربات های صنعتی کوکا، زیمنس

اتوماسیون صنعت لاستیک سازی

تاریخ انتشار : 2024/05/04

شرکت اتوماسیون صنعتی فریان پروژه های گوناگونی را در صنعت لاستیک سازی به انجام رسانیده است. و دستگاه های مرتبط با تولید لاستیک را اتوماسون و هوشمندسازی نموده است . از جمله این دستگاه ها می توان به دستگاه اکسترودر تزریق لاستیک، دستگاه پلیسه گیر لاستیک، دستگاه غلطک، بنبوری،دستگاه پرس هیدرولیک و … نام برد.

اتوماسیون صنعت لاستیک سازی

از آنجایی که صنعت لاستیک‌سازی یک صنعت پیچیده، دقیق و سریعی هست، اتوماسیون تولید آن بسیار مهم می‌باشد

صنعت لاستیک‌سازی از مراحل مختلفی تشکیل می‌شود که هر کدام چالشها و مسائل مخصوص خود را دارند. ما برای رفع این چالش‌ها راه‌حل‌های موثر و قابل اطمینان مخصوص به خود را داریم که در ادامه مختصرا به توضیح آن می‌پردازیم.

لاستیک ماده رایجی است که در زندگی روزمره مورد استفاده قرار می گیرد. مواد اولیه لاستیک پس از انجام تمام فرآیندها به لاستیک اصلاح شده تبدیل می شود. با به کارگیری اتوماسیون صنعتی خروجی را کارآمدتر و کیفیت را افزایش می دهد. ما می توانیم لاستیک خروجی را به شکل مورد نیاز بدست آوریم.

فرآیند ساخت لاستیک به شرح زیر است: پس از رسیدن مواد خام لاستیک به کارخانه، فرآیند استاندارد را طی می کند تا کیفیت مورد نیاز لاستیک تولید شود. و فرآیند به شرح زیر است:

ترکیب(Compounding):

ترکیب مواد شیمیایی و سایر مواد افزودنی را برای سفارشی سازی لاستیک برای استفاده مورد نظر اضافه می کند.

اختلاط(Mixing):

مواد افزودنی باید کاملاً با لاستیک مخلوط شوند. ویسکوزیته (مقاومت در برابر جریان) لاستیک باعث می شود که اختلاط بدون بالا بردن دمای لاستیک به اندازه کافی بالا (تا ۳۰۰ درجه فارنهایت) برای ایجاد ولکانیزاسیون دشوار باشد.

شکل دهی(shaping):

شکل دادن به محصولات لاستیکی با استفاده از چهار تکنیک کلی انجام می شود: اکستروژن، تقویم، پوشش یا قالب گیری و ریخته گری. بسته به محصول نهایی ممکن است بیش از یک تکنیک شکل دهی استفاده شود.

ولکانیزه کردن(Vulcanizing):

ولکانیزاسیون فرآیند تولید لاستیک را تکمیل می کند. ولکانیزاسیون اتصالات متقاطع بین پلیمرهای لاستیک ایجاد می کند. و این فرآیند بسته به نیاز محصول نهایی لاستیکی متفاوت است.

 فرآیند ساخت لاستیک فرآیندی پیچیده و همچنین به دلیل مواد شیمیایی مورد استفاده و بویایی بسیار خطرناک است. از آنجایی که فرد باید تمام تجهیزات ایمنی را هنگام انجام فرآیند بپوشد. به همین جهت از فرآیند اتوماسیون برای کنترل ماشین از راه دور استفاده می شود.

در هنگام فراِیند اتوماسیون از دستگاه ها و سنسورهای گوناگونی جهت کنترل فرآیند به کار برده می شوند. از PLC و HMI جهت کنترل عملیات به کار برده می شود، از Load Cell برای دانستن وزن مواد شیمیایی که قرار است در فرآیند اضافه شوند استفاده می شود. و از سنسورهای مختلف برای کنترل پارامترهای دیگر مانند دما، فشار و  قطر محصول خروجی و …. استفاده می شود. بنابراین، کل فرآیند با استفاده از سیستم اتوماسیون به صورت خودکار کنترل می شود.

برخی از مشتریان ما